Meci de fotbal, oprit din cauza scandărilor xenofobe din tribune

Partida de fotbal dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FCU Craiova a fost întreruptă în minutul 25, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor, relatează gsp.ro. Jucătorii și arbitrii au intrat la vestiare pentru moment, au revenit pe teren peste 10 minute, dar scandările au continuat. În consecință, arbitrul Andrei Chivulete a oprit de tot partida, la scorul 0-0.

Ian 29, 2023 - 18:19
Urmărește-ne peGoogle news
Meci de fotbal, oprit din cauza scandărilor xenofobe din tribune
Foto: Captură Video

Conform Regulamentului Disciplinar, cel mai probabil, oltenii vor pierde jocul la „masa verde”.

În minutul 24 al meciului dintre Sepsi OSK și FCU Craiova, arbitrul Andrei Chivulete a oprit jocul și i-a cerut crainicului să facă un apel la spectatori, astfel încât aceștia să înceteze cu scandările xenofobe.

Crainicul s-a adresat spectatorilor, dar fără folos. Chivulete n-a fost mulțumit, a cerut ca mesajul să fie repetat, iar crainicul a transmis clar: „Nu rasismului și xenofobiei”.

Meciul a fost suspendat pentru 10 minute, iar la revenirea jucătorilor pe teren, manifestările xenofobe ale spectatorilor au continuat. Ca atare, Chivulete a oprit meciul de tot.

Suporterii lui FCU au strigat „Afară, afară, cu ungurii din țară”. În momentul întreruperii meciului, arbitrul Chivulete a făcut un semn cu mâna în direcția galeriei oaspete. Se pare că și suporterii gazdelor ar fi avut un răspuns jignitor, dar nu există dovezi clare în acest moment.

Cazul va fi judecat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pe baza raportului întocmit de arbitru și de observatorul partidei, Octavian Goga, relatează gsp.ro

Sursa: G4Media