Două prostituate românce, înjunghiate în Italia în aceeași noapte

Două prostituate românce au fost înjunghiate, în aceeași noapte, la Torino, în decurs de o jumătate de oră, la 11 kilometri distanță una față de cealaltă.

Ian 25, 2023 - 11:45
Ian 25, 2023 - 11:46
Urmărește-ne peGoogle news
Două prostituate românce, înjunghiate în Italia în aceeași noapte
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Cele două prostituate românce au fost înjunghiate la 11 kilometri distanță una de cealaltă, la Torino. Momentan nu s-a găsit o legătură între cele două cazuri, însă oamenii legii nici nu merg pe varianta că a fost o simplă coincidență.

Totul a început luni, după ora 2 noaptea, când un bărbat a intrat într-o vilă din via Trino, în Barriera di Milano. La apartamentul la care locuiește Mihaela, în vârstă de 24 de ani, nu e apare niciun nume pe sonerie, însă clienții nu au nevoie pentru că au toate informațiile necesare. Atacatorul care a pătruns în apartamentul ei a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie.

„Și-a ieșit din minți!”, le-a explicat românca polițiștilor care au ajuns la spitalului San Giovanni Bosco, unde s-a dus singură cu răni la umărul drept și la mâini.

Mihaela a fost externată după câteva ore. Le-a spus oamenilor legii că cel care a atacat-o „arăta ca un nord-african”, iar aceștia încearcă să-l identifice folosind camerele de supraveghere de la fața locului.

Nu a trecut decât o jumătate de oră până când a doua prostituată a fost înjunghiată. Se afla la 11 kilometri distanță de adresa Mihaelei. Pe timpul nopții, în jur de ora 2.30, doi bărbați au pătruns în locuința româncei, aflată în via Biscarra din cartierul torinez Mirafiori. Tânăra de 28 de ani a fost înjunghiată în abdomen și a ajuns de urgență la spital. Medicii au operat-o și au reușit să o salveze. Le va da mai multe detalii anchetatorilor când va putea vorbi.

Atacatorii nu au fost identificați. Polițiștii îi caută în continuare și urmează să stabilească dacă există vreo legătură între cele două cazuri.