Băiat de 13 ani, sfâşiat de câini în Teleorman

La nici 4 zile de la tragedia care a şocat o ţară întreagă, un copil de 13 ani, aflat în vizită la bunici, în comuna Conţeşti din Teleorman, a fost atacat de o haită de câini.

Ian 25, 2023 - 08:20
Urmărește-ne peGoogle news
Băiat de 13 ani, sfâşiat de câini în Teleorman
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Animalele au reuşit să îl pună la pământ şi aproape l-au sfâşiat de viu. Scenele cumplite s-au derulat sub privirile îngrozite vecinilor, care nu au intervenit de teamă să nu fie şi ei atacaţi de animale. Tatăl băiatului nu a mai aşteptat sosirea ambulanţei şi l-a dus singur la spitalul din Alexandria, unde a fost stabilizat.

Băiatul, venit de la Bucureşti în vizită la bunicii din comuna Conţeşti, din Teleorman, a ieşit să se plimbe cu mopedul pe digul din localitate, însă nu a apucat să se mai întoarcă acasă. A fost atacat de o haită de câini, care l-au pus la pământ, l-au muşcat şi i-au sfâşiat hainele. Cu ultimele puteri, rănit şi plin de sânge, băiatul a reuşit să se caţere pe un gard şi să se adăpostească într-o curte.

Tatăl copilului n-a mai aşteptat sosirea ambulanţei. S-a urcat în maşină şi a gonit cu fiul său spre spital. Pe drum, însă, a fost oprit de poliţişti, care văzând starea în care se afla copilul, au decis să îl însoţească până la spitalul din Alexandria, unde a fost stabilizat. În cele din urmă, băiatul a fost transferat la un spital din Bucureşti.

Martori la scenele violente au fost vecinii, care n-au sărit să-l ajute pe copil, de teama câinilor agresivi.

Localnicii spun că zona e plină de câini sălbăticiţi, fără stăpân, aduşi de oamenii care vor să scape de ei. Sătenii sunt îngroziţi şi le e frică să iasă din case după lăsarea serii. Deşi problema e veche, autorităţile nu au luat nicio măsură până acum în ceea ce priveşte animalele.

Haita de câini a fost găsită de către Poliţia Animalelor, care va trebui să stabilească cui aparţin şi de ce nu au fost luate măsuri până în prezent.

Sursa: Observatornews.ro