Un câine și-a împușcat mortal stăpânul - Incident șocant în SUA

Biroul Șerifului din Sumner County, un comitat din Kansas, Statele Unite, a declarat că un bărbat a murit din cauza rănilor provocate de un foc de armă, în weekend.

Ian 25, 2023 - 07:53
Urmărește-ne peGoogle news
Un câine și-a împușcat mortal stăpânul - Incident șocant în SUA
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Ancheta preliminară arată că a fost un accident ciudat legat de o excursie de vânătoare, accident cauzat de un câine care a călcat pe o armă, scrie site-ul televiziunii locale 12 News, din Wichita, afiliat CBS.

Cu puțin înainte de ora 10 dimineața, sâmbătă, biroul șerifului a comunicat că ofițerii au răspuns în zona 80th Street South și River Road la un apel 911 în care se spunea că un bărbat a fost împușcat în spate.

Bărbatul, Joseph Austin Smith, în vârstă de 30 de ani, din Witchita, stătea pe scaunul pasagerului din față al camionetei sale când câinele a călcat pe pușca de pe bancheta din spate, făcând ca arma să se descarce. Cartușul tras la lovit pe bărbat.

„Unitățile care au răspuns au sosit în câteva minute de la apelul 911 și au început resuscitarea”, a spus biroul șerifului. Bărbatul rănit în spate a murit pe loc.

Biroul șerifului a spus că Departamentul pentru Faună Sălbatică și Parcuri din Kansas și Wellington Fire și EMS au răspuns la rândul lor apelului și au ajuns la fața locului.

Sursa: Libertatea.ro