Un paznic a fost bătut pentru 200 de lei și un telefon mobil - Hoții l-au lovit cu o coadă de mătură și i-au dat în cap cu un televizor

Paznicul unei societăți din Vulcan, județul Hunedoara, a fost bătut cu o coadă de mătură și lovit în cap cu un televizor de către doi hoți.

Ian 24, 2023 - 18:08
Urmărește-ne peGoogle news
Un paznic a fost bătut pentru 200 de lei și un telefon mobil - Hoții l-au lovit cu o coadă de mătură și i-au dat în cap cu un televizor
Imagine cu caracter ilustrativ

Cei doi bărbați au sărit gardul firmei, de unde au vrut să fure mai multe lucruri. Au fost văzuți de paznic, iar în acel moment au tabarat pe bărbat. L-au lovit cu o coadă de mătură peste mână, iar atunci când a fugit, l-au prins din urmă.

Paznicul, un bărbat de 66 de ani, a încercat sa se ascundă, dar nu a scapat. Cei doi atacatori au intrat peste el în gheretă, au continuat să-l lovească, iar la un moment dat, unul dintre ei a ridicat televizorul ce era pe masă și i l-a aruncat în capul paznicului.

„Unul dintre cei doi indivizi l-a lovit cu un televizor in cap, cealalta persoana sustraandu-i de pe masa portmoneul in care se afla suma de 200 de lei si actele de identitate precum si un telefon mobil„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Cei doi hoti, în vârstă de 24 si 26 de ani, au fost prinsi la scurta vreme de politisti si retinuti pentru 24 de ore, pentru talharie calificata. Apoi, magistratii au hotarat sa fie arestati preventiv pentru o perioada de 30 de zile.