Politicienii, huiduiți la ceremoniile de Ziua Unirii, la Iași - Ciolacu: „Eu chiar vă iubesc”

Politicienii prezenți la ceremoniile de aniversare a 164 de ani de la Unirea Principatelor au fost huiduiți de cei prezenți.

Urmărește-ne peGoogle news
Politicienii, huiduiți la ceremoniile de Ziua Unirii, la Iași - Ciolacu: „Eu chiar vă iubesc”
Foto: Captură Video

Tradiția sancționării politicienilor a continuat și în acest an. Nu este prima oară când politicienii au parte de acest tratament.

Fluierături și huiduieli au fost oferite politicienilor prezenți la Iași, marți , de Ziua Unirii Principatelor Române, în timp ce-și susțineau discursurile festive.

Premierul Nicolae Ciucă, alături de președintele PSD  - Marcel Ciolacu participă marți la manifestările de Ziua Unirii, la Iași. 

Este prezent și George Simion cu mai mulți membri și simpatizanți AUR, alături de care a organizat un protest pe străzi. Potrivit primelor informații, mai mulți membri AUR s-au îmbrâncit cu jandarmii, au demontat gradurile puse pe bulevardul principal.

Nu este primul eveniment marcat de proteste organizat de Ziua Unirii, pe 24 ianuarie. Și anul trecut, George Simion, liderul AUR, a organizat un marș neautorizat prin oraș, în pofida restricțiilor sanitare coronavirus încă în vigoare. Liderul AUR nu s-a bucurat însă de susținerea oamenilor care participau la manifestări și a fost stropit cu cerneală pe față. Iar cu un an înainte, în 2021, primarul Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt de unul dintre participanții la cereoniile din Piața Unirii din Iași.