Anchetă de proporții după moartea minerilor - Un alt șef de la Complexul Energetic Oltenia a leșinat

Încă un incident la Complexul Energetic Oltenia. O altă șefă a cerut de urgență o ambulanță după ce a luat-cu leșin. Ieri, unui alt șef i s-a făcut rău în timpul controlului demarat de autorități după tragedia în care 3 mineri și-au pierdut viața.

Ian 19, 2023 - 10:40
Urmărește-ne peGoogle news
Anchetă de proporții după moartea minerilor - Un alt șef de la Complexul Energetic Oltenia a leșinat
Imagine cu caracter ilustrativ

Reamintim că trei oameni au murit și 10 au fost răniți la Complexul Energetic Oltenia, unde o mașină care transporta muncitori s-a răsturnat chiar în cariera minieră.

Accidentul teribil s-a petrecut marți ,17 ianuarie, în jurul orei 13.00, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, situată pe raza localităţii Mătăsari, când o tanchetă ce transporta mai mulți mineri s-a răsturnat de pe un pod. 

Mai mulți muncitori ai Complexului Energetic Oltenia s-ar fi urcat într-un utilaj de transport marfă, încercând să ajungă la sediul complexului. În momentul în care utilajul a trecut peste un pod a pierdut direcția și s-a răsturnat peste transportor. La fața locului s-a activat planul roșu de urgență.

Au avut loc primele demisii după tragedia de la Complexul Energetic Oltenia. Un director și doi șefi au fost găsiți responsabili pentru dezastru. Între timp, este o anchetă uriașă și ies la iveală tot mai multe nereguli. Inspectorii de muncă au început cercetarea în dosarul deschis pentru ucidere din culpă.