Bărbat din Giurgiu reținut, după ce a fost prins de nouă ori la volan, fără permis auto

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din municipiul Giurgiu a fost reţinut de poliţiştii Biroului Rutier după ce a fost depistat în trafic fără a poseda permis de conducere, iar poliţiştii au constatat că în ultimii şase ani mai fusese prins de opt ori pentru aceeaşi faptă.

Ian 18, 2023 - 07:00
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat din Giurgiu reținut, după ce a fost prins de nouă ori la volan, fără permis auto
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

Poliţiştii Biroului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 49 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe şoseaua Alexandriei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. 

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în cauză a fost condamnat anterior pentru infracţiuni la regimul rutier, săvârşind în perioada 2017-2019 alte opt infracţiuni, dintre care cinci de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi trei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului, iar în anul 2022 a săvârşit încă trei infracţiuni de conducere fără permis”, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propuneri procedurale.   

Sursa: Adevarul.ro