Vasile Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost prins în Italia - Acesta este condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare

Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru, a fost prins în Italia, după ce a fugit din România și a fost dat în urmărire internațională, având o condamnare la 3 ani și 7 luni de închisoare.

Ian 17, 2023 - 18:18
Urmărește-ne peGoogle news
Vasile Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost prins în Italia - Acesta este condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare
Foto: Captură Video

„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare”, a transmis Poliția Română.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE.

Sursa: Știrile Pro TV