Un jandarm din Constanța a fost găsit mort într-un garaj, cu gâtul tăiat

Jandarmul era subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța și avea 40 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt, spun superiorii acestuia.

Ian 16, 2023 - 15:24
Urmărește-ne peGoogle news
Un jandarm din Constanța a fost găsit mort într-un garaj, cu gâtul tăiat
Foto: Jandarmeria Română/ imagine cu caracter ilustrativ

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această după-amiază în garajul casei sale din Lumina. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate”, transmite Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța.

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate. Superiorii jandarmului iau în calcul o posibilă sinucidere.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, luni, 16 ianuarie, în jurul orei 13.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 40 de ani, ar fi fost găsit inconștient, într-o anexă a locuinței sale din comuna Lumina.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Lumina. Acesta a fost găsit decedat, în garajul locuinței sale, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului”, transmite IPJ Constanța.

Polițiștii sunt la această oră la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanța de pe lângă Tribunalul Militar București.

În jurul orei 12.59 de minute, ISU Dobrogea a fost solicitat să intervenim la un caz medical, în localitatea Lumina. Au fost alocate două ambulanțe SMURB - tip B2 și C, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

„La locul solicitării a fost găsită o persoană de sex masculin în stop cardiorespirator. Imediat s-a început executarea manevrelor de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul victimei”, spun salvatorii ISU.

Sursa: Adevărul