Femeie lovita de o autospecială de poliție, pe o trecere de pietoni din Onești

Un accident rutier a avut loc, în această seară, în Onești, la intersecția bulevardului Oituz cu strada Sfinții Apostoli. Potrivit primelor informații prezentate de Unupetrotus.ro, o autospecială de poliție a lovit o femeie.

Urmărește-ne peGoogle news
Femeie lovita de o autospecială de poliție, pe o trecere de pietoni din Onești
Foto: Ziarul de Bacău

UPDATE: 

„În această seară, la ora 19.20, o autospecială de poliție, aflată în serviciul de patrulare, pe raza municipiului Onești, a acroșat o femeie de 46 de ani care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Din impact a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Atât conducătorul auto, cât și femeia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisar Cătălina Păduraru.


După cum se observă în fotografie, accidentul s-a produs chiar pe trecerea de pietoni. La fața locului s-au deplasat de urgență un alt echipaj de poliție precum și ambulanță SAJ.