VIDEO: Un tânăr de 18 ani „nu a observat sensul giratoriu”, conducând cu viteză excesivă și a trecut direct prin acesta

O amendă de 1.200 zloți a fost acordată șoferului unui Audi care, în timp ce conducea cu viteză excesivă, nu a reușit să controleze vehiculul și a traversat direct prin sensul giratoriu Piłsudskiego din Sulechów, Polonia.

Ian 10, 2023 - 13:59
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Un tânăr de 18 ani „nu a observat sensul giratoriu”, conducând cu viteză excesivă și a trecut direct prin acesta
Foto: Poliția Zielona Góra Polonia

„Este un șofer tânăr și fără experiență, care prin comportamentul său a amenințat siguranța rutieră”, au declarat polițiștii din Sulechów.

A primit o amendă și puncte de penalizare pentru „isprava” sa. Evenimentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere ale orașului Sulechów din Polonia, potrivit 7Media Polska.

Ofițerii Gărzii Municipale din Sulechów au depus o sesizare cu privire la o infracțiune comisă de șoferul unui Audi, care în seara de vineri, 6 ianuarie, a condus direct prin sensul giratoriu Piłsudskiego din Sulechów, distrugând decorațiunile de Crăciun.

Pe baza înregistrărilor municipale de monitorizare, polițiștii din Sulechów au identificat numărul de înmatriculare al vehiculului și au ajuns la șoferul, care s-a dovedit a fi un locuitor de 18 ani din Sulechów.

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic și a amenințării siguranței rutiere, polițistul care conducea acțiunea a amendat șoferul cu o amendă în valoare de 1.200 zloți, iar în contul acestuia i-au fost adăugate 10 puncte de penalizare.

Videoclipul arată în depărtare un pieton care, văzând ce se întâmplă pe drum, a început să fugă.