Două persoane rănite, după un accident produs între un taxi și o autospecială a Poliției Locale, la Timișoara

Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut la intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Michelangelo din municipiul Timișoara, soldat cu rănirea a două persoane, relatează realitateadetimis.net.

Urmărește-ne peGoogle news
Două persoane rănite, după un accident produs între un taxi și o autospecială a Poliției Locale, la Timișoara
Foto: Directia Generala Politia Locala Timisoara

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate o autospecială a Direcției Poliției Locale Timișoara și un autoturism de taxi.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a condus o autospecială a Direcției Poliției Locale Timișoara pe bulevardul I.C Bratianu, iar la intersecția cu strada Michelangelo a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, având în funcțiune semnalele luminoase, și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe strada Michelangelo, dinspre bulevardul Revoluției, aceasta intrând în intersecție pe culoare verde a semaforului electric.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei femei, în vârstă de 55 de ani, pasageră în autospeciala Direcției Poliției Locale Timișoara.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit un dosar  penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.