Trei tineri din Mureş au căzut de pe hidrobicicletă în lacul Colibiţa - Unul dintre ei este dat dispărut

Tinerii au vârste cuprinse între 18 și 22 de ani și au căzut sâmbătă în lacul Colibița, în timp ce de plimbau cu hidrobicicleta. Unul din tineri nu a mai ieșit la suprafață.

Ian 7, 2023 - 21:57
Urmărește-ne peGoogle news
Trei tineri din Mureş au căzut de pe hidrobicicletă în lacul Colibiţa - Unul dintre ei este dat dispărut
Foto: ISU Bistrița-Năsăud/ imagine cu caracter ilustrativ

"În această după-masă, un bărbat a sesizat, prin 112, faptul că trei tineri au căzut în lacul Colibiţa. Din primele verificări efectuate a reieşit faptul că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18-22 de ani, toţi din Sânpaul, judeţul Mureş, ar fi ieşit cu o hidrobicicletă, pe lacul Colibiţa. La un moment dat, aceasta s-a răsturnat, iar cei trei au căzut în lac. Doi dintre tineri au ajuns la mal, iar cel de-al treilea, în vârstă de 22 de ani, a dispărut în apă, fiind căutat de către echipele de intervenţie", a comunicat Poliţia.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a precizat că unul din tinerii ajunşi la mal prezenta hipotermie, în condiţiile în care temperatura apei lacului Colibiţa era de aproximativ 5 grade Celsius.

La locul solicitării au fost mobilizate două echipaje SMURD, un echipaj de pompieri cu barca şi echipajul de scafandri din cadrul ISU.

Căutările tânărului dat dispărut au continuat şi la lăsarea întunericului.

Sursa: Adevarul.ro