Jeremy Renner, primul mesaj după accidentul grav suferit în timp ce curăța zăpada

Actorul Jeremy Renner, cunoscut în special pentru rolul Hawkeye în universul Marvel, a fost grav rănit în timp ce deszăpezea duminică în vestul american. Pentru prima dată, actorul a dat veşti, marţi, postând o fotografie de pe patul său de spital. O imagine care a fost "apreciată" de peste 700.000 de ori în doar treizeci de minute pe Instagram.

Urmărește-ne peGoogle news
Jeremy Renner, primul mesaj după accidentul grav suferit în timp ce curăța zăpada
Foto: @jeremyrenner / Instagram
„Vă mulţumesc pentru toate vorbele frumoase”, a împărtăşit el pe reţeaua de socializare. "Sunt prea dat peste cap ca să scriu. Dar vă trimit dragoste tuturor", este mesajul lui.

Actorul Jeremy Renner a suferit "un traumatism toracic contondent şi leziuni ortopedice" după un accident la deszăpezire de Anul Nou.

Renner a fost spitalizat în stare critică după ce a fost rănit în Nevada, a confirmat agentul său pentru CNN în cursul zilei de luni.

Jeremy Renner a suferit două intervenţii chirurgicale luni. Marţi, agentul său Sam Mast a explicat: „Rămâne la terapie intensivă, în stare critică, dar stabilă”, a spus el, menţionând că actorul „face progrese şi este treaz, vorbeşte şi e binedispus”.

Potrivit unui purtător de cuvânt, interpretul lui Hawkeye din filmele Marvel suferă de „un traumatism contondent la piept” şi „răni ortopedice”.

Zona în care locuieşte actorul a fost lovită de o furtună de iarnă în ajunul Anului Nou, care a întrerupt curentul la 35.000 de case din mai multe comitate. O mare parte a Statelor Unite a fost lovită de „Viscolul secolului” în ultima săptămână, cu cel puţin 60 de oameni au murit în toată ţara.

Potrivit site-ului TMZ, care citează martori, actorul s-a rănit în timp ce conducea un tiluaj de deszăpezire pentru a degaja drumul de acces către casa sa, în munţii dintre California şi Nevada, când maşina s-a răsturnat peste unul dintre picioarele lui.