Un copil de 11 ani a murit, după ce a fost accidentat pe o trecere de pietoni de o ambulanţă, lovită din spate de un camion

Un copil de 11 ani a murit, marţi, după ce a fost accidentat pe o trecere de pietoni din localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu, de o autospecială a Serviciului de Ambulanţă, care se oprise pentru a-i acorda prioritate, dar care a fost lovită din spate de un camion.

Ian 3, 2023 - 22:21
Urmărește-ne peGoogle news
Un copil de 11 ani a murit, după ce a fost accidentat pe o trecere de pietoni de o ambulanţă, lovită din spate de un camion
Foto: IPJ Giurgiu

Accidentul a avut loc pe DN 5, în localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu.

Potrivit poliţiştilor, un cetăţean bulgar, în timp ce se deplasa cu un autotren, pe direcţia de mers Bucureşti-Giurgiu, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un echipaj din cadrul SAJ Giurgiu, condusă de către un bărbat, de 49 ani, din localitatatea Oinacu, judeţul Giurgiu, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, echipajul SAJ a fost proiectat pe trecerea de pietoni, unde ar fi acroşat un minor, de 11 ani, din localitatea Călugăreni, căruia îi acordase prioritate de trecere.

Copilului i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru ucidere din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauză şi împrejurările în care a avut loc evenimentul.