Actorul Jeremy Renner, în stare critică, în urma unui accident care a avut loc la locuința lui

Starul de cinema Jeremy Renner, cunoscut pentru rolul său Clint Barton/Hawkeye din universul cinematic Marvel, personajul lui apărând în mai multe filme și având propriul serial, a fost grav rănit în urma unui accident în timp ce curăța zăpadă, a anunțat reprezentantul său.

Urmărește-ne peGoogle news
Actorul Jeremy Renner, în stare critică, în urma unui accident care a avut loc la locuința lui
Foto: Jeremy Renner

Actorul se află în spital, într-o stare critică, dar stabilă, după ce a fost rănit în timp ce curăța zăpada cu un plug. Reprezentantul lui Renner nu a precizat unde a avut loc accidentul.

„Familia lui este alături de el și primește îngrijire excelentă”, a declarat reprezentantul, care nu a fost numit, pentru The Hollywood Reporter, citat de ABC.

Renner, în vârstă de 51 de ani, a fost nominalizat la două premii Oscar pentru rolurile din The Hurt Locker și The Town.

Actorul deține o proprietate în apropiere de Mt Rose-Ski Tahoe, o zonă de lângă Reno, Nevada, care a fost lovită de furtunile de iarnă, potrivit The Hollywood Reporter.

El a postat recent pe rețelele de socializare imagini cu condițiile meteorologice severe din zona din jurul lacului Tahoe, care se învecinează cu California și Nevada și este o destinație de schi renumită în întreaga lume.

Pe 13 decembrie, Renner a postat pe Twitter o fotografie cu o mașină îngropată de zăpadă cu textul „Zăpezile de la lacul Tahoe nu sunt o glumă”.