Un copil și bunica sa, loviți pe o trecere de pietoni din Tulcea de un șofer de 19 ani

Cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost loviți, duminică seara, pe o stradă din Tulcea de un șofer care nu a oprit la trecerea de pietoni, scrie ziarul local Focuspress, potrivit Libertatea.ro.

Dec 26, 2022 - 09:03
Urmărește-ne peGoogle news
Un copil și bunica sa, loviți pe o trecere de pietoni din Tulcea de un șofer de 19 ani
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

Polițiștii din Tulcea au fost sesizați, duminică seara, 25 decembrie, prin apel la 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea.

„Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 19 ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 66 de ani și un minor în vârstă de 11 ani, ambii din municipiul Tulcea, ce se aflau angajați în traversare regulamentară pe trecere pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea, într-un comunicat de presă.

Copilul a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar bunica sa a avut doar răni ușoare. Șoferul mașinii s-a ales cu un doar penal pentru vătămare corporală din culpă.