O tânără de 20 de ani și fratele ei mai mic, în vârstă de 16 ani, au murit în urma unui cumplit accident rutier

Primele date arată că fata se afla la volan, a pierdut controlul direcției, apoi a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un camion.

Dec 24, 2022 - 14:13
Urmărește-ne peGoogle news
O tânără de 20 de ani și fratele ei mai mic, în vârstă de 16 ani, au murit în urma unui cumplit accident rutier
Foto: Observator

Din nefericire, cei doi frați au murit pe loc.

Alarma a fost dată noaptea trecută, la ora 23:33.

Un apel la 112 anunța că pe DN 67D, în Băile Herculane, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, două persoane fiind încarcerate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, polițiștii au stabilit că, în timp ce o tânără de 20 de ani, din Băile Herculane, conducea un autoturism pe DN 67D, din direcția Băile Herculane către DN 6, la km 107 + 750 m, într-o curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil umed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din județul Gorj.

„În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 20 de ani și a pasagerului dreapta față din același autoturism, în vârstă de 16 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea, potrivit Observator.ro.