Un fost şef de la ISU Hunedoara s-a împuşcat accidental în piept cu o armă pe care o deţinea legal

Fostul șef al ISU Hunedoara, colonelul Viorel Demean, s-a împușcat accidental în piept, miercuri, 21 decembrie, în timp ce se afla acasă. Soția lui a sunat la 112 să ceară ajutor.

Dec 21, 2022 - 12:45
Urmărește-ne peGoogle news
Un fost şef de la ISU Hunedoara s-a împuşcat accidental în piept cu o armă pe care o deţinea legal
Foto: ISU Hunedoara / Viorel Demean

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din judeţul Hunedoara s-a împuşcat accidental în piept cu o armă pe care o deţinea legal. Soţia bărbatului, fost şef al ISU Hunedoara, a sunat de urgenţă la 112. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 10:30.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara a fost sesizat astăzi, în jurul orei 10:30, prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie cu privire la faptul că soţul acestuia s-ar fi împuşcat accidental cu pistolul pe care îl deţine legal în piept (in zona toracelui), în timp ce se afla la locuinţa acestuia, din Deva", precizează IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical. în stare stabilă, şi transportat la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Poliţiştii au întocmit, în acest caz un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, poliţiştii continuă cercetările,  in vederea stabilirii circumstantelor producerii evenimentului.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul este fostul şef al ISU Hunedoara. Acesta s-a pensionat recent, la 1 decembrie 2022.

Viorel Demean a predat comanda ISU Hunedoara la începutul lunii decembrie, la câteva zile după ce procurorii DNA au început să-l cerceteze într-un dosar de corupție.