Două femei de naţionalitate bulgară au murit într-un accident rutier, în Caraș-Severin

Două femei de naţionalitate bulgară au murit, duminică dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin.

Dec 18, 2022 - 08:32
Urmărește-ne peGoogle news
Două femei de naţionalitate bulgară au murit într-un accident rutier, în Caraș-Severin
Foto: ISU Caraș-Severin/ Imagine cu caracter ilustrativ

Autoturismul în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR, acesta din urmă fiind lovit apoi din spate de o autoutilitară.

„În această dimineaţă, în jurul orei 03:51, pe DN 6, între localităţile Jupa şi Zăgujeni, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule, un ansamblu de vehicule, o autoutilitară şi un autoturism, din accident rezultând decesul a 2 persoane. Din primele informaţii, în timp ce un autoturism înmatriculat în Cehia circula pe DN 6, în direcţia Caransebeş, la Km 464, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi lovit frontal un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, după impact ansamblul de vehicule fiind lovit din spate de o autoutilitară înmatriculată în judeţul Caraş-Severin”, a transmis Poliţia Judeţeană Caraş-Severin.

TIR-ul era condus de un cetăţean turc în vârstă de 51 de ani, iar autoutilitara de un bărbat din Caransebeş, în vârstă de 38 de ani, şi ambele autovehicule circulau în direcţia Caransebeş-Lugoj.

În autoturism se aflau două femei de naţionalitate bulgară, conducătoarea auto în vârstă de 22 de ani şi pasagera dreapta faţă, de 42 de ani, care au decedat.

Ceilalţi doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, iar aceştia nu au fost răniţi.

Traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetării. Se circulă deviat pe DC 7 Zăgujeni-Prisaca.