O profesoară a lansat chitul de cadou pentru profesori - Reacția părinților

Părinții au luat foc pe rețelele de socializare și spun că a fost inventată linia de lux pentru șpagă în școli. Totul după ce o învățătoare a lansat chitul de cadou pentru Crăciun, care îi poartă și numele. Setul inventat pentru a fi oferit profesorilor este mai scump decât alocația elevilor.

Dec 16, 2022 - 21:55
Dec 16, 2022 - 22:49
Urmărește-ne peGoogle news
O profesoară a lansat chitul de cadou pentru profesori - Reacția părinților
Imagine cu caracter ilustrativ

Profesoara  a inventat setul cadou care conține: o agendă, o ciocolată albă și o șampanie cu foiță de aur. Prețul acestui set este 236 de lei și este disponibil într-un magazin online.

La descrierea chitului  se specifică faptul că este destinat ”profesoarelor pretențioase și elegante”. Părinții au luat foc pe rețelele de socializare și consideră că acest chit este de fapt ”o șpagă” pentru profesoare. Aceștia s-au adresat chiar și școlii la care predă cadrul didactic menționându-i directoarei că profesoara îi face de râs.

Imediat directoarea a mers să-i ceară profesoarei explicații, însă s-a lovit de un răspuns la care nu se aștepta, și anume că în timpul liber aceasta poate face ce vrea. Asta nu e tot. După toate acestea, cadrul didactic  vrea să dea școala în judecată. Între timp, părinții își strigă revolta pe internet.

„Mi se pare cam ieftin. O Tovarășă merită mai mult. Poate două seturi?! Cred că se duce școala de râpă urgent în ritmul asta. Nu se poate face performanță cu 236 de lei!”, a comentat cineva  cu ironie.

Un alt părinte a reacționat imediat și a menționat că mai bine de suma respectivă, profesoara ar fi lansat un produs educațional

„Un produs educational pentru copii de Crăciun, n-ar fi scos pe piață, stimabila, dacă tot o roade antreprenoriatul”, a menționat indignat părintele.

Cadrul didactic se pare că nu ar fi la prima abatere de acest tip, iar Școala numărul 95, unde aceasta predă, vrea să se dezică de ea.

Se aprorpie Crăciunul, iar părinții au început deja să cumpere cadouri pentru profesori cât mai sofisticate. Unii părinți  nu sunt de acord cu această practică și se opun vehement. O femeie a ținut să posteze un mesaj în mediul online, prin care subliniază insitența cu care sunt ceruți banii.

„Postez pentru prima dată și vă rog să mă corectați dacă greșesc, dar acest mesaj de pe grupul de părinți m-a scos din sărite de-a dreptul!Din câte știu eu, ca părinte dacă dorești și binevoiești să faci un cadou de sfintele sărbători către cadre nu cred ca este o crimă, însă să cerșești să cotizeze fiecare, chiar și părinții ai căror copii, poate din motive medicale sau alte cauze pentru că nu contează prea mult, absentează, cu suma de….mie mi se pare revoltător! În ce lume trăim? Oare chiar totul se rezumă la material?”, a scris femeia pe grupul Părinții elevilor din România