Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl acuză pe Iohannis de „ipocrizie și slugărnicie fără margini”

Scandalul Schengen continuă să producă reacții în România. Într-un mesaj postat pe Facebook, Liviu Dragnea reacționează la ultima luare de poziție a președintelui Klaus Iohannis, care a cerut clasei politice să înceteze cu mesajele de sancționare și boicotare a Austriei.

Dec 16, 2022 - 12:09
Urmărește-ne peGoogle news
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl acuză pe Iohannis de „ipocrizie și slugărnicie fără margini”
Foto: Liviu Dragnea/Facebook

Fostul lider PSD îl acuză pe Iohannis de „ipocrizie și slugărnicie fără margini”. Mai mult, Dragnea pune tunurile și pe Guvern, chiar dacă din el fac parte și social-democrații pe care el i-a condus.

„Tu, Klaus, Guvernul, Parlamentul și stăpânii voștri i-ați mințit pe români, i-ați umilit”, scrie pe Facebook Liviu Dragnea.

În opinia fostului președinte al PSD, România a gestionat prost „Afacerea Schengen” și trebuia să aibă o altă atitudine politică după respingerea aderării. După cum bine se știe, în cadrul ultimului Consiliu JAI, Austria s-a opus cu vehemență primirii României în „zona liberă” europeană, argumentând slaba securitate de la frontierele țării noastre.

„De o ipocrizie și slugărnicie fără margini, Iohannis a deschis gura. Dar nu ca să le spună românilor că au dreptate să fie mâhniți. Nu. Ci ca să-i asigure pe stapânii lui că țara pe care o conduce va sta în continuare cu capul plecat și va accepta să fie furată și umilită în continuare.

Cât tupeu să ai încât să interzici românilor chiar și dreptul de a se supăra?!?

Tu, Klaus, Guvernul, Parlamentul și stăpânii voștri i-ați mințit, i-ați umilit, i-ați îngenuncheat, i-ați jefuit, le-ați distrus viitorul copiilor, le-ați luat și ultima brumă de speranță și vrei să vă și aplaude pentru asta?!

SĂ VĂ FIE RUȘINE!”, a scris Liviu Dragnea în mesajul postat pe Facebook.