Neti Sandu a fost trasă de păr în plină stradă de un necunoscut

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute figuri de la PRO TV, unde lucrează de aproape 30 de ani la rubrica Horoscop. Vedeta nu și-a schimbat aproape niciodată coafura, iar mulți au crezut pentru mult timă că, de fapt, poartă perucă.

Dec 15, 2022 - 17:32
Dec 15, 2022 - 17:39
Urmărește-ne peGoogle news
Neti Sandu a fost trasă de păr în plină stradă de un necunoscut
Foto: PRO TV

„Am încercat să-mi schimb coafura, L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat ceva mult mai fresh. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut. Nimeni nu a zis ‘îți stă mai bine, rămâi așa’”, a povestit vedeta.


„Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine este foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine”, a adăugat Neti Sandu, într-un interviu acordat revistei VIVA.

Au existat oameni care au vrut să se convingă de unii singuri că prezentatoarea nu poartă perucă, motiv pentru care Neti Sandu a trebuit să suporte și incidente mai puțin fericite.

„M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca, la coadă la prăjituri. A mai fost o filmare, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat tot așa de păr să vadă dacă este al meu. După atâția ani, unii nu pot să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă”, a mai povestit prezentatoarea.