Un polițist din Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap - Acesta era absolvent al promoției martie 2022 al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina

Un tânăr polițist și-a luat viața în această după amiază la Tg, Bujor. Agentul, absolvent al promoției martie 2022 al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina, era în concediu și trecuse cu bine testele psihologice, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Dec 13, 2022 - 20:37
Urmărește-ne peGoogle news
Un polițist din Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap - Acesta era absolvent al promoției martie 2022 al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

El a fost găsit de mama sa, care a alertat autoritățile. 

”La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împuscat în cap, fiind în stare de inconștiență.Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului.

Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul”, au transmis reorezentyanții IPJ Galați în urmă cu puțin timp. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident.