UPDATE: Un băiat de 14 ani a murit, după ce a fost înjunghiat de propriul tată, într-o comună din Vaslui

Un băiat în vârstă de 14 ani din comuna Pădureni, Vaslui, a murit, după ce a fost găsit în stare gravă de cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, fiind înjunghiat chiar de către tatăl său.

Dec 11, 2022 - 16:59
Dec 11, 2022 - 18:55
Urmărește-ne peGoogle news
UPDATE: Un băiat de 14 ani a murit, după ce a fost înjunghiat de propriul tată, într-o comună din Vaslui
Foto: SAJ Vaslui/ Imagine cu caracter ilustrativ

UPDATE:

Băiatul de 14 ani nu a putut fi salvat. Scandalul ar fi pornit de la tăiatul porcului.

"În comuna Pădureni, un băiat de 14 ani ar fi fost înjunghiat de tatăl său, în condiţii suspecte, în regiunea inghinală. Au fost trimise două ambulanţe SAJ din Huşi, care au găsit victima în stare foarte gravă, în şoc hemoragic. A fost trimis de la Vaslui şi echipajul TIM. Între timp, pacientul a intrat în stop cardiorespirator pentru care se efectuează manevre de resuscitare. Elicopterul SMURD nu este momentan disponibil", au anunțat autoritățile în primă fază. Ulterior adolescentul a murit.

Știre inițială: 
La locul producerii evenimentului s-au deplasat două ambulanţe de la Huşi şi o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă de la Vaslui.

"În comuna Pădureni, un băiat de 14 ani ar fi fost înjunghiat de tatăl său, în condiţii suspecte, în regiunea inghinală. Au fost trimise două ambulanţe SAJ din Huşi, care au găsit victima în stare foarte gravă, în şoc hemoragic. A fost trimis de la Vaslui şi echipajul TIM. Între timp, pacientul a intrat în stop cardiorespirator pentru care se efectuează manevre de resuscitare. Elicopterul SMURD nu este momentan disponibil", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au demarat cercetări urmând să stabilească împrejurările producerii incidentului.