Opt persoane, implicate într-un accident rutier produs în apropiere de Timișoara

Patru copii şi doi adulţi au fost răniţi într-un accident care a avut loc, sâmbătă seara, în apropiere de Timișoara, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.Din primele date, un șofer s-a angajat într-o depășire periculoasă.

Dec 10, 2022 - 22:53
Urmărește-ne peGoogle news
Opt persoane, implicate într-un accident rutier produs în apropiere de Timișoara
Foto: IPJ Timiș

Accidentul a avut loc în această seară în jurul orei 19:00 în localitatea Parţa din județul Timiș, iar la faţa locului au intervenit patru ambulanţe. 

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs în comuna Parţa. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD. În sprijinul lor au intervenit patru ambulanţe SAJ”, a transmis ISU Timiș.

În evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

„Un bărbat,în vârstă de 40 de ani, a condus un autoturism pe DJ 593 dinspre Parța spre Timișoara,iar la un moment dat s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare acroșând un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers și l-a scos în afara părții carosabile, ulterior a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani”, au transmis și reprezentanții IPJ Timiș.

Opt persoane au fost implicate, dintre care, şase victime (doi adulţi şi patru copii) au fost transportate la spital, conştiente şi cooperante.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.