Ronnie Turner, fiul cântăreței Tina Turner, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles

Fiul cântăreței Tina Turner, supraviețuitor de cancer, Ronnie, a fost găsit mort în casa sa din LA, la vârsta de 62 de ani, la patru ani după ce fratele său Craig s-a sinucis.

Dec 9, 2022 - 20:23
Urmărește-ne peGoogle news
Ronnie Turner, fiul cântăreței Tina Turner, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles
Foto: AP

Polițiștii americani spun că au fost alertați joi dimineață despre Ronnie, care se chinuia să respire în afara locuinței sale. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat, însă eforturile lor au eșuat și au fost nevoiți să declare decesul, potrivit dailymail.co.uk

Tragedia vine la doar patru ani după ce Craig Turner, în vârstă de 59 de ani, fiul ei cel mare al artistei, s-a sinucis, în reşedinţa lui din California, în iulie 2018.

Cauza morții nu a fost anunțată și rămâne neclar dacă moartea sa a fost legată de diagnosticul său anterior de cancer. Celebra sa mamă nu a comentat încă moartea lui.

Ronnie s-a născut în 1960, în urma căsniciei dintre Tina Turner și muzicianul, Ike Turner. Cuplul s-a despărțit în 1976, după ce Tina l-a acuzat pe Ike că a bătut-o, bărbatul murind din cauza unei supradoze de droguri în 2007.

Ronnie Turner, fiul cântăreței legendare, a jucat alături de mama lui în filmul biografic din 1993 What’s Love Got To Do With It, în care a care fost prezentată povestea vieții ei.

Pe lângă cariera sa de actor, Ronnie a lucrat și ca broker imobiliar în Los Angeles, dar a cochetat și cu muzica, mai ales că adesea cânta la chitară bas pentru trupa mamei sale.

El s-a confruntat anterior cu arestări legate de droguri și a fost arestat în august 1999 pentru posesie de cocaină, autoritățile americane susținând că vindea drogurile.

Ronnie Turner era căsătorit din 2007 cu artista franco-americană Afida Turner.