Tânără de 15 ani, dată dispărută pe 1 decembrie, găsită moartă într-o clădire părăsită

Astăzi, o tânără de 15 ani dispărută în urmă cu o săptămână a fost găsită moartă la Tiraspol. Timp de șapte zile, oamenii legii au chestionat prietenii, au verificat toate locurile unde se putea afla. Un cadavru cu semne de moarte violentă a fost găsit într-o clădire lângă una dintre școli.

Urmărește-ne peGoogle news
Tânără de 15 ani, dată dispărută pe 1 decembrie, găsită moartă într-o clădire părăsită
Foto: Svetlana Ditkovskaya

Dispariția unei eleve de clasa a IX-a din Tiraspol, care a fost căutată timp de o săptămână de poliție, rude și prieteni, a emoționat populația din Transnistria. Un videoclip a fost difuzat la televiziunea locală în care se cere ajutor în căutare. Din păcate, povestea s-a încheiat tragic.

Potrivit informațiilor operaționale, fata a fost ultima dată pe rețelele de socializare pe 1 decembrie, pe la șapte și jumătate seara. Toți cei pe care i-a sunat sau pe care i-a întâlnit în acea zi au fost chestionați.

Elaborând informații operaționale, ofițerii de urmărire penală au depistat astăzi cadavrul unei fete într-o clădire dezafectată de lângă școala nr. 15 din Tiraspol, transmite serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne al Transnistriei.

Cadavrul cu semne de moarte violentă zăcea în subsol. S-a stabilit că aceasta este Svetlana Ditkovskaya, născută în 2007, care a dispărut.

Fata a plecat de acasă la prânz pe 1 decembrie și nu s-a mai întors. Activitățile de căutare au continuat în toate aceste zile.

La fața locului lucrează un grup operațional-investigativ. Sunt stabilite toate împrejurările incidentului.

Oamenii legii îl caută pe suspect.

Foto/Video TSV Tiraspol