Un primar oferă mii de euro recompensă pentru prinderea unor hoți care au furat motoarele unor ambarcaţiuni de pe malul Dunării

Primarul comunei tulcene Smârdan, locul unde se construiește podul suspendat de la Brăila, oferă recompense de mii de euro celor care ajută la prinderea unor hoți care au furat motoarele unor bărci. Edilul a postat și filmarea în care se vede cum au acționat infractorii.

Dec 4, 2022 - 08:56
Urmărește-ne peGoogle news
Un primar oferă mii de euro recompensă pentru prinderea unor hoți care au furat motoarele unor ambarcaţiuni de pe malul Dunării
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Politie Transporturi Tulcea – Post Politie Transporturi Navale Măcin, au fost informați cu privire la sustragerea a trei motoare de ambarcațiuni de la malul drept al fluviului Dunărea, braț Măcin, de pe raza localității Smârdan.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului – informează Biroul de presă al IPJ Tulcea, potrivit RealitateaTV.

Pe de altă parte, primarul din Smîrdan a declarat că oferă o recompensă de 20.000 de lei cellor care "vor să ajute la prinderea acestor personaje certate cu legea. Le garantez confidențialitate, garantat – 100%".