Un băiat și-a împușcat mama după ce aceasta a refuzat să-i cumpere ochelari VR

Copilul de 10 ani le-a spus inițial polițiștilor că a fost un accident. Ulterior, el și-a schimbat povestea și a spus că și-a împușcat intenționat mama în vârstă de 44 de ani, scrie mirror.co.uk.

Dec 3, 2022 - 14:08
Urmărește-ne peGoogle news
Un băiat și-a împușcat mama după ce aceasta a refuzat să-i cumpere ochelari VR
Imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit legii din Wisconsin, chiar și copii de 10 ani sunt judecați precum adulții, însă avocații băiatului încearcă să transfere cazul la tribunalul pentru minori. În prezent, copilul este acuzat de omucidere.

Băiatul ar avea probleme mintale, potrivit familiei, iar momentan se află în detenție pentru minori.

În primă fază, copilul le-a spus polițiștilor că a luat arma de foc din dormitorul mamei și a coborât la subsol, unde femeia spăla haine. Apoi a povestit că a răsucit arma pe deget, moment în care ea s-a descărcat.

O zi mai târziu, mătușa băiatului le-a spus ofițerilor că a găsit asupra copilului cheia de la cutia în care se afla arma.

Când a fost întrebat de mătușă despre incident, el i-a spus că a îndreptat arma spre mama sa și că ea i-a spus să o lase jos.

Mătușa și sora copilului spun că băiatul nu a arătat niciun fel de remușcare după ce și-a omorât mama, ba chiar în următoarea dimineață și-a comandat un set Oculus Virtual Reality, cel pe care femeia refuzase să i-l cumpere.

Copilul a fost intervievat din nou de către poliție. Atunci a povestit că a vrut să tragă, de fapt, într-un perete ca să-și sperie mama, doar că ea s-a pus în fața lui când a tras.

Dacă va primi condamnare pentru adulți, copilul ar putea petrece 60 de ani în închisoare.

Sursa: Știrile PRO TV