Un microbuz înmatriculat în România, care transporta pachete din străinătate, a luat foc pe o șosea din Ungaria

Microbuz plin cu pachete trimise în mai multe județe de românii din străinătate a luat foc pe o șosea din Ungaria, potrivit unui anunț publicat pe rețelele de socializare: „Ne pare rău și ne cerem scuze față de clienții la care nu o să mai ajungă pachetele”, au scris reprezentanții firmei de transport pe TikTok.

Dec 1, 2022 - 13:52
Urmărește-ne peGoogle news
Un microbuz înmatriculat în România, care transporta pachete din străinătate, a luat foc pe o șosea din Ungaria
Foto: Captură Video

Pachetele urmau să ajungă în județele Suceava și Iași, inclusiv în comuna Miroslava, așa cum este precizat în anunț.

Un reprezentant al firmei a publicat videoclipuri cu autovehiculul în flăcări. Printre cei care au comentat, unii pun la îndoială ceea ce s-a întâmplat, învinuind firma că a provocat intenționat incendiul:

„Asta a fost manevră. Șoferul a luat bunurile din mașină.”

„A fost mai combinație să-i dați foc?”

„S-a dat foc intenționat!”

„Pachetele erau deja în altă dubă, spre România, sigur a fost un pachet de valoare sau vreun plic cu bani! Focul a fost pus intenționat!”, sunt de părere mai mulți utilizatori.

Atunci când alegeți o firmă de coletărie pentru a trimite un pachet trebuie să vă interesați dacă oferă despăgubiri în cazul deteriorării, accidentării sau furtului coletului atunci când se află în posesia firmei respective. Această garanție este o dovadă de legalitate, responsabilitate și seriozitate, amintește rotalianul.com.

@lefoscristian #Fyp #fypシ #Budapesta ♬ La Câlin - Serhat Durmus