Accident pe DN6 - Un camion a căzut într-o prăpastie în zona Porțile de Fier I

Accident foarte grav, pe DN6, în apropiere de Vama Porțile de Fier I. Șoferul unui camion înmatriculat în Bulgaria ar fi decedat.

Noi 29, 2022 - 22:07
Urmărește-ne peGoogle news
Accident pe DN6 - Un camion a căzut într-o prăpastie în zona Porțile de Fier I
Foto: Captură Video

Accident grav în Mehedinţi. TIR-ul a pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de siguranță și a căzut în gol. La fața locului, intervin echipaje multiple de salvatori (echipe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ale Ambulanței), iar poliția s-a deplasat la locul evenimentului pentru cercetări și dirijarea traficului rutier. Intervenția este una dificilă. Pentru scoaterea victimei din cabina autotrenului, a fost nevoie de intervenția echipei de alpiniști a ISU Drobeta, căci TIR-ul se află la o distanță de aproximativ 9 metri de nivelul carosabilului. În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un alt accident grav a avut loc la Sibiu. Un tir care transporta hârtie a luat foc pe Drumul Național 1, nu au fost persoane rănite, dar circulația mașinilor a fost blocată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că incidentul s-a produs pe DN 1 Sibiu-Brașov, la kilometrul 268, în zona localității Cârța, din județul Sibiu.

Potrivit polițiștilor, remorca unui autotren încărcat cu hârtie a luat foc. Nu sunt persoane rănite, iar șoferul a reușit să se autoevacueze.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de deplasare, au precizat reprezentanții Infotrafic.