Fată de 13 ani din Brăila, răpită şi violată de un tânăr din Vaslui

O fată de 13 ani din comuna brăileană Scorțaru-Nou, a fost răpită și violată de un tânăr de 22 de ani din Vaslui, informează publicaţia locală debrăila.

Noi 26, 2022 - 08:43
Urmărește-ne peGoogle news
Fată de 13 ani din Brăila, răpită şi violată de un tânăr din Vaslui
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

Incidentul s-a petrecut pe 23 noiembrie, când tânărul a venit în județul Brăila pentru a se întâlni cu verișoara victimei, o tânără de 18 ani, pe care o cunoscuse pe o rețea de socializare. Tânărul nu a găsit-o acasă pe fata de 18 ani, dar a plecat cu verişoara minoră.

Potrivit sursei citate, fetița a fost transportată cu o mașină în comuna Băcani din județul Vaslui, unde a fost violată. Ulterior, minora a reușit, la câteva ore după răpire, să-și alerteze telefonic părinții, povestindu-le prin ce a trecut.

Mama fetei a alertat Poliţia. “În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Bârlad au stabilit faptul că, la data de 23 noiembrie, un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 22 de ani, ar fi abuzat sexual o minoră. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate”, a precizat Biroul de Presă al IPJ Vaslui.

Potrivit IPJ Vaslui, se efectuează în continuare cercetări în dosarul penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. 

Primarul comunei Scorţaru Nou, Nicuşor Vasilache, a declarat pentru sursa citată că a fost contactat de Poliție pentru a preda imaginile de pe camerele de supraveghere. "A venit cu mașina și a luat-o”, a declarat Nicușor Vasilache.

Sursa: Libertatea.ro