Vasile Dîncu: În acest moment, Marcel Ciolacu are toate atributele pentru a fi candidat la prezidențiale din partea PSD

El a vorbit despre alegerile prezidențiale 2024. Vasile Dîncu a zis că, în acest moment, consideră că Marcel Ciolacu este potrivit pentru funcția de candidat la prezidențiale 2024 din partea PSD.

Urmărește-ne peGoogle news
Vasile Dîncu: În acest moment, Marcel Ciolacu are toate atributele pentru a fi candidat la prezidențiale din partea PSD
Foto: Vasile Dîncu

„În acest moment, Marcel Ciolacu are toate atributele pentru a fi candidat la prezidențiale din partea PSD. El spune că vom face alegeri interne în urma cărora vom stabili candidatul. Să vedem dacă vor apărea și alte opțiuni, dar în acest moment, din perspectiva noastră, are toate atributele de a fi candidat la prezidențiale. De ce? Pentru că îți trebuie un lucru pentru a fi candidat: În primul rând, trebuie să ai tot partidul în spatele tău. Ceea ce reușești să faci pe lângă acest lucru este un plus”, a zis Vasile Dîncu, precizând totuși că Marcel Ciolacu a spus că nu își dorește să intre în cursa din 2024.

„Totuși, în acest moment, Marcel Ciolacu a spus că nu va candida, iar eu cred că este sincer când spune acest lucru”, a adăugat Vasile Dîncu.

„Marcel Ciolacu are un anumit tip de implicare diferit față de alți președinți de partid”, a mai spus Vasile Dîncu la B1 TV.

Vasile Dîncu a adăugat: „Sper că vom avea un președinte de stânga după 20 de ani de dreapta”.

Sursa: DCNews