O nouă tragedie inexplicabilă în poliție - Un șef de post din Suceava a făcut infarct la 48 de ani

Doliu în Inspectoratul de Poliție Județean Suceava după ce unul dintre polițiștii aflați în activitate a murit fulgerător în urma unui infarct.

Noi 24, 2022 - 18:30
Urmărește-ne peGoogle news
O nouă tragedie inexplicabilă în poliție - Un șef de post din Suceava a făcut infarct la 48 de ani
Foto: Florinel Roman Nedelea

Florinel Roman Nedelea era șeful de post de la Coșna și avea 48 de ani. Aflat în timpul liber, la o partidă de vânătoare, polițistul a căzut ca secerat. A suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat.

Polițistul avea două fetițe, una în vârstă de 6 ani și una de 10 ani.

”Cu durere nemărginită vă anunțăm că Florin a ajuns acasă. Pentru cei ce l-au cunoscut, iubit și apreciat vă așteptăm să vă luați rămas bun de la el. Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 10:00 la biserica Sf. Dumitru din Poiana Negri. El va trăi mereu prin fetițele noastre, te iubim infinit îngerul nostru”! este mesajul sfâșietor al soției polițistului.

Florin Roman Nedelea a murit în ziua în care fetița cea mică a împlinit 6 ani.

Președintele Corpul Național al Polițiștilor (CNP), organizația Suceava, comisarul-șef Marius Ciotău, a transmis sincere condoleanțe familiei și a subliniat că Nedelea era un om și un coleg deosebit.

„Regretăm profund trecerea în neființă a Șefului de post Coșna, agent Florinel Roman Nedelea, plecat mult prea devreme dintre noi. A fost un om de o noblețe cum rar mai găsești astăzi și va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Colectivul Primăriei Coșna transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis și Primăria Coșna.

Familia și prietenii sunt îngenuncheați de durere. După ce a aflat vestea, soția polițistului a postat un mesaj sfâșietor:

„Va trăi mereu prin fetițele noastre. Te iubim infinit, îngerul nostru!”