VIDEO: Un bărbat a împușcat trei persoane în fața unui centru comercial

Totul s-a întâmplat pe străzile din Krymsk, în regiunea Krasnodar din sudul Rusiei. Conform datelor preliminare, patru persoane au murit, printre care și trăgătorul.

Noi 24, 2022 - 18:06
Noi 24, 2022 - 18:24
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Un bărbat a împușcat trei persoane în fața unui centru comercial
Foto: Captură Video Baza

„Astăzi, în jurul orei 17:00, în sediul unuia dintre centrele comerciale din Krymsk, situat pe strada Komarova, un rezident local de 66 de ani, a împușcat doi angajați ai acestui centru. Atacatorul a ieșit afară și a deschis focul asupra trecătorilor, după care s-a sinucis. Acesta a folosit o armă cu țeavă lungă, acoperită cu un material textil. Procurorul interdistrictual din Crimeea s-a deplasat la fața locului, a fost organizată o inspecție, se stabilesc motivele incidentului”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Potrivit unei publicații din Rusia, atacatorul este Vladimir Zhirov și a comis crima după ce a pierdut un proces cu fosta soție pentru un apartament.

El a susținut că soția sa a cumpărat apartamentul pentru fiul său cu banii lui înainte de divorț. El a cerut ca apartamentul să îi fie restituit. Cazul s-a amânat timp de trei ani, iar astăzi a pierdut procesul.

După proces, Vladimir a început să o hărțuiască pe fosta sa soție cu amenințări. Aceasta a fugit în centrul comercial și a cerut ajutor. Bărbatul ucis în înregistrarea video a încercat să-i ia apărarea.