Atac armat într-un magazin din SUA: Managerul a intrat în sala de mese și a început să tragă asupra angajaților

Atac armat în Statele Unite. Cel putin zece oameni au fost împușcați mortal și mai multi au fost răniți într-un magazin Walmart din statul american Virginia. Autorul masacrului este chiar managerul magazinului care a intrat în sala de mese în timpul pauzei și a început să tragă asupra angajaților. Ulterior el s-ar fi sinucis.

Noi 23, 2022 - 13:49
Noi 23, 2022 - 13:52
Urmărește-ne peGoogle news
Atac armat într-un magazin din SUA: Managerul a intrat în sala de mese și a început să tragă asupra angajaților

Mai multe persoane au murit şi altele au fost rănite, într-un atac armat care a avut loc într-un magazin Walmart din Virginia, transmite CNN.

Poliţiştii au intervenit după un apel la numărul de urgenţă care anunţa mai multe împuşcături. Când au intrat în magazin, poliţiştii au dat peste cadavrele mai multor angajaţi ai magazinului. De asemenea, mai mulţi oameni erau răniţi.

Din primele informaţii, victimele sunt angajaţi ai acelui magazin. Printre morţi s-ar afla şi atacatorul, managerului magazinului, despre care se suspectează că s-a sinucis după masacru.

Marturia unuia dintre angajati este dramatica.

„A fost managerul. Unul din manageri a atacat sălbatic. A intrat în camera în care stăteam în pauze şi pur şi simplu i-a secerat pe oamenii de acolo. A început să tragă. E o nebunie. Mă mişc de aici pentru că sunt cadavre întinse peste tot”, a povestit un martor.