Culiță Sterp se afla și sub influența drogurilor în momentul accidentului din Cluj

Manelistul Culiță Sterp, care și-a distrus mașina, joi, 17 noiembrie, în jurul orei 02:00, într-un accident produs în Cluj, se afla și sub influența unor substanțe psihoactive. Astfel, potrivit IPJ Cluj, anchetatorii au extins urmărirea penală și pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Noi 22, 2022 - 19:54
Urmărește-ne peGoogle news
Culiță Sterp se afla și sub influența drogurilor în momentul accidentului din Cluj
Foto: Culiță Sterp/Facebook

„Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, conform comunicatului IPJ Cluj. 

Manelistul a fost adus la audieri, vineri, în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. 

„Nu o să declarăm nimic, ancheta este în curs de desfășurare. O să îi lăsăm pe domnii procurori să-şi facă treaba", a afirmat avocatul manelistului. 


„La locul evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat doar cu aparatul etilotest, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice și în vederea identificării substanțelor interzise”, potrivit IPJ Cluj. 

În autovehiculul manelistului nu au fost găsite plicuri cu substanțe interzise. 

Pe numele lui Culiță Sterp a fost deschis dosar penal, după ce a fost implicat într-un accident rutier și a plecat de la fața locului. Rezultatele etilotestului au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost plasat, vineri, sub control judiciar, pentru 60 de zile, după ce fusese reținut pentru 24 de ore.