VIDEO: Precipitațiile căzute în ultimele ore au pătruns și în clădirea Academiei de Poliției

Precipitațiile căzute în ultimele ore au pătruns și în clădirea instituției de învățământ superior unde sunt pregătiți viitorii ofițeri de poliție.

Noi 21, 2022 - 11:11
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Precipitațiile căzute în ultimele ore au pătruns și în clădirea Academiei de Poliției
Foto: Captură Video Europol

O nouă filmare postată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol al Poliției arată condițiile în care trebuie să-și desfășoare activitatea viitorii ofițeri de poliție. Este vorba tot despre sediul Academiei de Poliție din Capitală, care de această dată a căzut victimă ploii, precipitațiile căzute în ultimele ore infiltrându-se prin acoperiș.

„Cursurile unei prestigioase instituții de învățământ superior încep la 5 dimineața cu un apel pe platou, urmat de un bine meritat “dat cu mopul”.

Doar că la ce debit are apa pluvială care a penetrat acoperișul corpurilor de imobile din Academia de Poliție, poate nu e un lucru rău să ia viitura și “mizeriile”, “rebuturile” și “impostura” care s-au adunat în ultimii ani în această instituție.

Ne așteptăm și de această dată ca reprezentanții instituției, în loc să remedieze problemele, să se preocupe de realizarea unui comunicat de presă în care să precizeze din nou că imaginile prezentate sunt tendențioase și nu reprezintă realitatea”, este informația postată pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.