Ambasadorul Qatarului a mulţumit României pentru sprijinul acordat în organizarea Cupei Mondiale

Ambasadorul Qatarului în România, Osama Yousef Algaradawi, a ţinut să mulţumească ţării noastre pentru sprijinul oferit prin intermediul Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP) în organizarea Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, care începe duminică 20 noiembrie, cu ocazia unei recepţii.

Noi 20, 2022 - 19:38
Urmărește-ne peGoogle news
Ambasadorul Qatarului a mulţumit României pentru sprijinul acordat în organizarea Cupei Mondiale
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

„A venit un moment pe care îl aşteptam de ani de zile, un moment de glorie, de mare mândrie, al unei mari realizări. Pentru prima oară în istorie, o regiune arabă are onoarea de a găzdui cel mai mare şi cel mai important eveniment sportiv din lume, Cupa Mondială FIFA. Sunt bucuros şi mândru că ţara mea, Qatarul, este reprezentanta ţărilor arabe şi islamice, în organizarea acestui eveniment extraordinar, cu participarea şi susţinerea multor ţări surori şi prietene, pentru a surprinde şi impresiona lumea cu această ediţie specială a turneului'', a afirmat ambasadorul Qatarului.

„Aş vrea să menţionez şi susţinerea oferită Qatarului pentru Cupa Mondială FIFA 2022 de România, prin Serviciul de Pază şi Protecţie (SPP). Profit de această ocazie pentru a-mi exprima gratitudinea şi aprecierea faţă de România pentru această contribuţie'', a adăugat excelenţa sa Osama Yousef Algaradawi.

Între participanţii la recepţie s-au numărat fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, preşedinta Federaţiei Române de Pentatlon Modern, Camelia Potec, Prefectul Capitalei, Toni Greblă, ambasadori şi membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti etc.

Cupa Mondială de fotbal 2022 va debuta cu meciul Qatar - Ecuador, duminică, de la ora 18:00 (ora României), şi se va încheia pe 18 decembrie, cu finala.