Bărbat cercetat sub control judiciar după ce și-a bătut concubina într-un salon cosmetic

Un bărbat este cercetat sub control judiciar după ce şi-a bătut concubina într-un salon cosmetic. El a agresat şi altă femeie, care a încercat să aplaneze conflictul.

Noi 20, 2022 - 15:38
Noi 20, 2022 - 16:57
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat cercetat sub control judiciar după ce și-a bătut concubina într-un salon cosmetic
Foto: Poliția Română/ Imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat din municipiul Piteşti a fost reţinut de către poliţişti, iar apoi plasat sub control judiciar, fiind acuzat de violenţă în familie, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a făcut scandal într-un salon cosmetic, unde şi-a agresat fosta concubină, dar şi pe o femeie care a sărit în apărarea acesteia, încercând să aplaneze conflictul, conform Știrile ProTV.

Potrivit datelor furnizate, duminică, de Poliţia judeţeană Argeş, incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 10:30, într-un salon de cosmetică, în cartierul Trivale din Piteşti. O persoană a sunat la 112 anunţând că un bărbat face scandal, a agresat două femei şi ameninţă că distruge lucrurile din salon.

„Din verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 35 de ani, din Piteşti, ar fi agresat pe fosta concubină, de 29 de ani, pe fondul unor discuţii contradictorii, după care ar fi agresat şi pe o altă femeie, de 30 de ani, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, şi ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi provocarea de distrugeri”, informează Poliţia Argeş.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiuni de violenţă în familie, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vineri seara, el a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sâmbătă fiind dispusă cercetarea în continuare sub măsura preventivă a controlului judiciar.