Femeie din Suceava, condamnată la închisoare, după ce și-a bătut concubinul cu un par

Tribunalul Suceava a condamnat la cinci ani de închisoare o femeie în vârstă de 50 de ani, judecată pentru violență în familie, într-o formă agravantă. Inculpata și-a bătut concubinul până l-a băgat în spital.

Noi 18, 2022 - 20:12
Urmărește-ne peGoogle news
Femeie din Suceava, condamnată la închisoare, după ce și-a bătut concubinul cu un par
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Mariana B. a fost găsită vinovată de comiterea infracțiunii de violență în familie raportată la tentativă de omor, relatează Monitorul de Suceava. Soluția prin care femeia a primit o condamnare de cinci ani de închisoare nu este însă definitivă.

Concubina violentă este judecată în stare de arest, măsură sub care a fost plasată în luna iulie a acestui an, când bărbatul agresat a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în pericol și care au necesitat peste două luni de zile de îngrijiri medicale. Cei doi concubini s-ar fi ințeles însă să ascundă Poliției adevărul.

Conform datelor preliminare ale anchetei, faptele de care femeia este acuzată s-au petrecut în noaptea de 19 spre 20 iulie 2022, în locuința comună, unde, pe fondul unui conflict, concubina l-ar fi lovit în mod repetat cu un picior de la scaun pe bărbat.

Potrivit sursei citate, ulterior, ancheta amănunțită a polițiștilor, desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, a arătat însă că agresiunea a început ceva mai devreme, pe când cei doi se aflau la o crâșmă. 

Acolo au băut împreună, iar femeia i-ar fi dat cu palma peste cap. Au urmat alte lovituri, pe drumul spre casă, când femeia l-ar fi lovit pe concubin cu o lopată. Rănit, bărbatul s-ar fi târât până în curtea casei, unde ar fi fost iar bătut de concubină, de data aceasta cu un par. Femeia l-ar fi târât apoi în casă, unde ar fi încercat să-i oprească sângerarea, iar la sfaturile unei vecine a chemat ambulanța.

Sursa: Adevărul.ro