Iepurașul de Paște, pentru Crăciun - O decorațiune cu un iepuraș de mari dimensiuni alături de un ou roșu a fost amplasată într-un parc din Motru

Fotografia a fost postată pe Facebook de către Ilie Zăvoianu, un cetățean din Motru, care a ieșit cu copilul în parc și a avut o surpriză de proporții când a văzut decorațiunea.

Noi 18, 2022 - 12:51
Urmărește-ne peGoogle news
Iepurașul de Paște, pentru Crăciun - O decorațiune cu un iepuraș de mari dimensiuni alături de un ou roșu a fost amplasată într-un parc din Motru
Foto: Ilie Zăvoianu / Facebook

„Copiii care au ieșit în parc sunt derutați, nu știu dacă să îi mai scrie scrisori lui Moș Crăciun!“, este mesajul postat pe Facebook de către Ilie Zăvoianu.

Comentariile amuzante nu au întârziat să apară: 

  • „Schimbările climatice ne afectează sănătatea!“
  • „Păi, de Paște, nu ai avut parte de luminițe în oraș? E normal ca iepurașul sa întoarcă serviciul acum lui Moș Crăciun“
  • „Iepurașul este ajutorul lui Moș Crăciun!“
  • „Au luat în considerare vremea“
  • „Trebuie sa mi bat găinile sa mi facă mai multe oua sa le vopsesc pe 24 decembrie!“. 

Motru este un oraș mineresc, aflat la granița cu județul Mehedinți, la o distanță de aproximativ 40 de kilometri de Târgu Jiu. Bugetul localității s-a redus în ultimii ani ca urmare a reducerii activității din minerit, iar localnicii glumesc că acesta a fost motivul pentru care iepurașul de Paște este folosit și de Crăciun, pentru a face economii la buget.

Primăria municipiului Motru este condusă de Cosmin Morega, de la PSD. Acesta este primarul care a filmat în perioada de pandemie o petrecere în aer liber cu lăutari, deși manifestările de acest fel erau interzise în perioada respectivă, filmarea fiind postată pe pagina de Facebook a primarului Cosmin Morega.

Nu este prima gafă de acest fel care se petrece în județul Gorj.  La rândul lor, autorităţile din Târgu-Cărbuneşti au cheltuit, în urmă cu doi ani, 12.000 de lei pentru instalaţiile luminoase care au stârnit amuzament în localitate, pentru că au forma lenjeriei intime.

Sursa: Adevărul