Culiţă Sterp, reţinut de Poliție, după ce a condus băut, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a trecut pe roșu, a făcut accident și apoi a fugit

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, după accidentul din Cluj în care a condus băut, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a trecut pe roșu, a făcut accident și apoi a fugit. Manelistul își va petrece noaptea de joi spre vineri în arestul poliției județene.

Noi 17, 2022 - 20:12
Urmărește-ne peGoogle news
Culiţă Sterp, reţinut de Poliție, după ce a condus băut, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a trecut pe roșu, a făcut accident și apoi a fugit
Foto: Culiță Sterp/Facebook

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge)”, a anunțat Poliția.

Accidentul s-a petrecut după miezul nopții de miercuri spre joi, într-o intersecție din zona centrală din Cluj-Napoca.

În imaginile suprinse de un alt șofer aflat în trafic se vede cum o mașină, care avea verde la semafor, este lovită în plin de o alta, la volanul căreia s-ar fi aflat artistul.