Lidia Buble, condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare în dosarul de mituire a polițiștilor

Lidia Buble a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare în dosarul de mituire a polițiștilor. Cântăreața trebuie să presteze muncă în folosul comunității pentru 90 de zile. Decizia nu este definitivă.

Noi 17, 2022 - 16:54
Urmărește-ne peGoogle news
Lidia Buble, condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare în dosarul de mituire a polițiștilor
Foto: Lidia Buble/ Facebook

Joi, judecătorii Tribunalului Bucureşti s-au pronunţat, iar Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare. În tot acest timp, cântăreaţa trebuie să respecte anumite reguli, printre care să facă muncă în folosul comunităţi, iar dacă nu va respecta aceste condiţii, poate ajunge după gratii.

Lidia Buble a fost acuzată în luna august că a dat mită unor polițiști. Avocatul vedetei a depus o cerere pentru procedură simplificată, ceea ce înseamnă că își recunoaște faptele. Evenimentul a avut loc în luna februarie a anului trecut Lidia Buble a dat mită unor polițiști rutieri pentru că nu avea la ea declarația pe proprie răspundere, necesară în acea perioadă.

Pentru a nu fi amendată și pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, polițiștii i-au cerut mită, iar cântăreața le-ar fi dat 900 de lei. Ea s-a și sfătuit la telefon cu un alt inculpat din dosar, care a îndemnat-o să le dea bani agenților. Artista a fost trimisă în judecată la scurt timp după eveniment.