Un polițist din Cluj a fost arestat după ce a fost acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri

Agentul de la Poliția Rutieră ar fi intrat peste ea în cameră, chiar dacă iubitul fetei era într-o încăpere din apropiere.

Noi 15, 2022 - 10:36
Noi 15, 2022 - 11:25
Urmărește-ne peGoogle news
Un polițist din Cluj a fost arestat după ce a fost acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri
Imagine cu caracter ilustrativ

Victima a depus plângere, iar a doua zi, sâmbătă, polițistul a fost dus la audieri, iar luni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deși omul legii a cerut o măsură mai blândă, potrivit Realitatea Plus.

Incidentul s-a întâmplat la o petrecere organizată la o cabană din județ, unde toți participanții consumaseră foarte mult alcool. Victima s-ar fi retras să se odihnească într-o altă încăpere, iar acolo ar fi fost violată de agentul de la Poliția Rutieră.

Prietenul femeii a intervenit, în cele din urmă, pentru că inițial nu a auzit ce se întâmplă, din cauza muzicii.

Vasile Răzvan Petruș, agent la Poliţia Rutieră a fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului datorită simţului civic de care dădea dovadă. Agentul a fost lăudat pentru că a ajutat şoferiţele să îşi schimbe roata atunci când făceau pană sau ajuta femeile în vârstă să traverseze strada, potrivit observatornews.ro

Acum, deşi bărbatul a fost trimis după gratii, şefii agentului şi Inspectoratului de Poliţie continuă să menţină tăcerea cu privire la caz, refuză să îl recunoască sau măcar să dezaprobe un astfel de comportament din partea colegului lor.

Sursa: Realitatea