FOTO: Bărbat arestat, după ce a încercat să ascundă o armă într-o carcasă de pui, pe un aeroport din Florida

Un bărbat a introdus o armă în carcasa unui pui pentru a o strecura în avion. Incidentul a avut loc pe aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood din statul Florida.

Noi 13, 2022 - 09:13
Noi 13, 2022 - 10:17
Urmărește-ne peGoogle news
FOTO: Bărbat arestat, după ce a încercat să ascundă o armă într-o carcasă de pui, pe un aeroport din Florida
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Bărbatul a fost prins pe aeroport în timp ce încerca să se îmbarce la bordul unui avion, cu un pistol ascuns într-o carcasă de pui, potrivit Daily Star.

Puiul a fost descoperit de Administrația pentru Securitatea Transporturilor de la Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood din Florida în 7 noiembrie.

Autoritățile au constat că arma a fost împachetată într-o folie maro și introdusă în interiorul puiului, care a ajuns ulterior în bagajul de mână al bărbatului.

Imaginile cu puiul au fost postate pe contul oficial al Administrației pentru Securitatea Transporturilor și au devenit virale, fiind apreciate de aproximativ 28.000 de persoane în mai puțin de două ore.

„Această idee nu era nici măcar pe jumătate coaptă; era crudă, grasă și evident nesupravegheată. Îți place sau nu, există reguli pentru călătorii cu arme și muniție”, se arată în descrierea care însoțește fotografia.