Doi poliţişti din Sibiu au fost concediați, după ce un tânăr le-a furat mașina de serviciu

Doi poliţişti din Sibiu au fost cercetați disciplinar după ce un tânăr le-a furat autospeciala chiar din faţa sediului Biroului Rutier Sibiu, iar în urma anchetei superiorii au decis să-i concedieze.

Noi 12, 2022 - 21:05
Urmărește-ne peGoogle news
Doi poliţişti din Sibiu au fost concediați, după ce un tânăr le-a furat mașina de serviciu
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

„Cercetarea disciplinară a celor doi polițiști s-a finalizat cu aplicarea sancțiunii destituirii din poliție”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit publicației locale Ora de Sibiu.

Decizia IPJ Sibiu vine după ce, în seara de 20 spre 21 octombrie, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Roșia a furat o autospecială de la sediul Poliției din Sibiu. Ulterior, acesta s-a plimbat câteva ore cu ea prin oraș, a oprit șoferii în trafic care nu-i ascultau indicațiile și le-a cerut, inclusiv, mită.

După ce a fost prins de oamenii legii, bărbatul a fost condus de către autorități la recoltarea probelor biologice pentru a se stabili ce alcoolemie avea.

Tânărul care s-a dat agent de poliție a fost arestat pentru 30 de zile, potrivit unei decizii din 22 octombrie a Judecătoriei Sibiu. Magistrații au decis ca acesta  să fie internat la Spitalul de Psihiatrie pentru a primi tratament medical de specialitate.

Sursa: Gândul.ro