Italian bătut de soție și lăsat să stea luni de zile într-o cămară

O italiancă de 64 de ani din Puglia riscă ani grei de închisoare pentru că își bătea soțul, îl încuia pe timp de noapte în cămară, bărbatul fiind nevoit să doarmă pe un scaun și să-și facă nevoile într-o găleată.

Noi 12, 2022 - 17:55
Urmărește-ne peGoogle news
Italian bătut de soție și lăsat să stea luni de zile într-o cămară
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Drama bărbatului de 70 de ani a început în urmă cu câteva luni când soția sa a decis că nu mai dorește să doarmă cu acesta în același pat, fiind nevoit să-și petreacă nopțile în altă parte, adică în cămară, scrie Rotalianul, care citează Il Messaggero.

Cei doi soți locuiau împreună cu fiii lor, însă nimeni din familia lor nu știa prin ce coșmar trece pensionarul și cum îl trata soția acestuia.

Povestea cutremurătoare a bărbatului a ieșit la iveală în momentul în care doi carabinieri l-au văzut pe acesta în parc, pe o bancă, și l-au întrebat de ce se afla acolo. Carabinierii au crezut, inițial, că acesta este un om al străzii.

Bătrânul a mai povestit cum soția sa îl lăsa pe străzi de la ora nouă dimineața, până la ora nouă seara, și îi dădea doar cinci euro pentru cheltuială. După ce ajungea acasă, bărbatul avea parte de același tratament inuman. Soția nu-i dădea nimic de mâncare și îl încuia înapoi în cămară, iar de multe ori, îl lovea în cap.

Carabinierii au deschis o anchetă. Soția bărbatului riscă să ajungă la închisoare dacă va fi găsită vinovată.

Sursa: Știrile ProTV